fbpx

Όροι Χρήσης

Γενικές Πληροφορίες

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fishingspot.gr στο οποίο εκτίθενται και πωλούνται προϊόντα ειδών και αξεσουάρ αλιείας με έδρα την Θέρμη Θεσσαλονίκης. Η έκθεση, προβολή και πώληση των προϊόντων του Fishingspot.gr ς που προβάλλονται στην ιστοσελίδα αυτή, η προστασία προσωπικών δεδομένων αλλά και η ασφάλεια των συναλλαγών μέσω αυτής της ιστοσελίδας δέονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο Fishingspot.gr

Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας Fishingspot.gr πρέπει να είστε σύμφωνοι με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις και  συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους όρους αυτούς. Σε περίπτωση επιφύλαξή σας ή διαφωνίας σας για το σύνολο ή μέρος των παρόντων όρων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. πριν την πλοήγησή σας ή την πραγματοποίηση της συναλλαγής, άλλως η αποδοχή όλων των όρων από εσάς είναι ανεπιφύλακτη.

Το Fishingspot.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη – καταναλωτή – επισκέπτη -  μέλους του Fishingspot.gr μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης,  μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του Fishingspot.gr

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το Fishingspot.gr δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες – μέλη του Fishingspot.gr, χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες – μέλη να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα με σκοπό την αποκλειστική εξυπηρέτηση τους και την ομαλή εκτέλεση των  παραγγελιών τους.

Το Fishingspot.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό, εταιρεία, συνεργάτη ή τρίτο πρόσωπο οποιαδήποτε πληροφορία, στοιχεία, προσωπικά δεδομένα που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Έννομο Συμφέρον

Το Fishingspot.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποστέλλει στους εγγεγραμμένους πελάτες  και χρήστες του, ενημερωτικά emails με προσφορές ή νέα προϊόντα. Οι χρήστες μπορούν ανά πάσα στιγμή να ακυρώσουν την εγγραφή τους στέλνοντας ένα email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ζητώντας ότι επιθυμούν διαγραφή από τα newsletter μας.

Πνευματικά Δικαιώματα

Τα εμπορικά σήματα, οι διακριτικοί τίτλοι, τα εμπορικά σήματα τα οποία είναι αναρτημένα στο Fishingspot.gr αποτελούν περιουσιακά αγαθά της εταιρείας. Η εταιρεία επιφυλάσσεται να κινήσει αστικές, διοικητικές και ποινικές νομικές ενέργειες εναντίον κάθε παραβάτη των σχετικών όρων. Το σύνολο των κειμένων και οι φωτογραφίες, η μορφή της ιστοσελίδας (layout - template) του Fishingspot.gr αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοσμένων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Βάση των ανωτέρω, απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική και αποθετική ζημιά που έχει προκληθεί σε αυτήν σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Υπαναχώρηση

Ο αγοραστής διατηρεί το δικαίωμα εντός 20 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως για το δικαίωμά του αυτό, τότε η προθεσμία αυτή επεκτείνεται στους 12 μήνες.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν, προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, όπως ακριβώς παρελήφθησαν από τον πελάτη. Οποιαδήποτε λογότυπα, διακριτικά, ταμπέλες ή αυτοκόλλητα που υπάρχουν επάνω στο προϊόν να μην έχουν αφαιρεθεί. Σε περίπτωση που στο προϊόν , προϊόντα υπάρχει αυτοκόλλητο ασφαλείας πρέπει να μην έχει αφαιρεθεί. Το προϊόν, προϊόντα που πρόκειται να επιστραφούν πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα παραστατικά αγοράς για παράδειγμα απόδειξη ή τιμολόγιο. Σε όλες τις περιπτώσεις υπαναχώρησης ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος πρώτα να επικοινωνήσει με το κατάστημα είτε μέσω email στο : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε τηλεφωνικώς στο +30 2314 005050

Διάφοροι Όροι

Το Fishingspot.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να τροποποιήσει τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή, οι οποίοι και θα ανακοινώνονται στην Ιστοσελίδα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση για το χρήστη θα ισχύουν οι όροι που είναι αναρτημένοι την ημερομηνία της παραγγελίας του. Η Εταιρεία επίσης επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να διακόψει ανά πάσα στιγμή και απροειδοποίητα μέρος ή το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της Ιστοσελίδας. Η μη ενάσκηση οποιουδήποτε εκ των απορρεόντων από τους παρόντες όρους δικαιωμάτων της Εταιρείας δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση παραίτηση από αυτά.

Στοιχεία Εταιρείας

Αφεντούλη Παναγιώτα

Α.Φ.Μ. 049451694, ΔΟΥ Ζ΄Θεσσαλονίκης

Β. Ταβάκη 1 - Θέρμη Θεσσαλονίκης

57001

Γ.Ε.ΜΗ. 102689

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Στην παρούσα σύμβαση εφαρμόζεται το ελληνικό δίκαιο, ενώ για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.